Tørre øjne analyse

Tørre øjne analyse

Tørreøjne.nu er en del af optikerbutikken Øjensynlig I/S, beliggende i Sorø.

Tørre øjne er et hyppigt problem. Omkring en tredjedel af alle voksne har tørre øjne i en eller anden udstrækning. Tørre øjne kan føles som irritation, træthed, svie eller “grus” i øjnene, at dine øjne løber i vand eller er røde, og at du ikke synes at du ser klart. og problemer ved kontaktlinsebrug skyldes også typisk tørre øjne. Mange, både kontaktlinsebrugere og brillebrugere, lever med problemer med tørre øjne og ekstremt tørre øjne, uden at være klar over at det ofte kan afhjælpes. 

Vi har hos Øjensynlig specialiseret os i tørre øjne, og har oprettet en TørreØjne-klinik i 2014. Line Jørnow har uddannet og specialiseret sig i tørre øjne problemer. Ved hjælp af vores maskiner, kan hun undersøge saltindholdet i tårefilmen, og har bl.a. mulighed for at tage billeder med infrarødt lys af kirtler og derved gradere funktionen af de meibomske kirtler, samt vurdere tårefilmens kvalitet. Læs mere her

Line Jørnow har som den første dansker bestået den internationale eksamen og blev certificeret i “Dry Eye Management and Contact Lens Retention”
I februar 2022 fornyede hun sit certifikat.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker en Tørre øjne analyse, så kontakt os på 57 83 10 05.

Shopping Cart0

Kurv