Synsprøve

Synsprøve

Synsprøven er en uundværlig del af dit brille- eller kontaktlinsekøb.

Vi anbefaler en synsprøve hvert andet år.

En synsprøve er en grundig undersøgelse af din evne til at se.

Vi kigger på samspillet mellem dine øjne. Vi vurderer dine muligheder for at se bedre med en ny brillestyrke. Alle de optiske målinger, og en vurdering af dine behov og ønsker, samt muligheden for at gøre din synskomfort så god som overhovedet muligt, er det som ligger til grund for den endelige løsning.

En synsprøve er ikke ens fra person til person. Vi bruger forskellige målinger til at undersøge forskellige behov.

Skal vi f.eks. lave en skærmbrille til en specifik arbejdsplads, er det vigtigt, at vi kender til skærmenes placering i forhold til brugeren, og der kan være andre faktorer, som lys og mødeaktiviteter, der skal tages højde for.

Som tillæg til synsprøven, kan vi tage en OCT-scanning af nethinden. En OCT-scanning giver et overblik over, hvordan nethinden har det. Og hvis det skønnes nødvendigt, sender vi billederne til øjenlæge gennemgang. Læs mere her

I særlige tilfælde kan der være behov for en grundigere undersøgelse af dine øjne. Er der problemer, som vi ikke kan løse, og har vi mistanke om, at noget ikke er som det skal være, henviser vi til øjenlægen eller andre specialister.

Vi vil hellere tage én synsprøve for meget, end én for lidt.

Vi tager gerne synsprøver på børn. Hvis barnet er under 10 år, skal det tilses af en læge eller øjenlæge, inden vi må bestille den første brille. Hvis du er i tvivl om, hvordan dit barn ser, laver vi gerne en vurdering af øjnene. Mange gange kan det være en god og hyggelig oplevelse at komme her forbi først og blive “kørt op og ned i stolen”.

Når du har fået dine nye briller, bliver du – med dit ”JA” til markedsføringstiltag – tilføjet vores servicepakke; her bliver du indkaldt til service og synstjek efter 1, 2, 3 og 4 år.
Ved kontaktlinse-abonnement sender vi bud efter dig hver halve år.

Shopping Cart0

Kurv