Om os

Øjensynlig

Øjensynlig er en selvstændig optikerbutik. Vi er ikke del af en kæde, hvilket gør at vi kan gøre tingene anderledes, og bruge den tid der er behov for til hver enkelt kunde.

Vi er brillefreaks. Ud over smukke klassiske briller, finder vi de kreative, smarte og anderledes brilledesignere, som gør tingene med et smil og et twist, både til børn, juniorer og voksne.

Er du til kontaktlinser i stedet for briller, eller skal kontaktlinser være et supplement i stedet for briller til f.eks. sport eller fritid. Så rådgiver vi dig til de rigtige kontaktlinse. 

Hvis du er i tvivl om kontaktlinser er noget for dig, så kan vi kun anbefale at prøve det, vi skal nok hjælpe dig og finde de rigtige linser til dig – og ja man kan godt få kontaktlinser med læsefelt.

Vi er uddannet i at behandle myopikontrol hos børn og unge. Myopikontrol anvendes til korrektion af myopi (nærsynethed) hos børn, og til at bremse udviklingen af nærsynheden. Til myopikontrol kan man både vælge kontaktlinser og briller. Læs mere her: Myopikontrol

Rådgivning ved kontaktlinser er vigtig. Der findes rigtig mange typer kontaktlinser. Dit øjes sundhed, og hvad du laver, når du har kontaktlinserne på, har betydning for valget af kontaktlinsetypen. 

Både briller og kontaktlinser er en tillidssag, vi vil gøre alt hvad vi kan for at finde det rigtige til dig. Vi bestræber os på at yde den bedste service. Vi kan vores håndværk, og sætter en ære i at løse enhver optiks udfordring, fordi vi ved hvor afgørende et godt resultat er. Hos Øjensynlig får du altid en grundig synstest.

Vi har eget værksted i butikken, hvor vi sliber alle briller.

Skal vi leje? Hos Øjensynlig er det let at leje briller. På den måde har du altid smarte briller og opdateret styrke i din brille. Fordele prisen på dine briller over 12, 18 eller 24 måneder. Læs mere om brilleleje her.

Vi indsamler brugte briller til foreningen “Syn for sagen”. Foreningen hjælper mennesker i udviklingslande med brugte briller.  De indsamlede briller renses, opmåles og sorterer i styrke, hvorefter de bliver tager med til fattige lande, hvor frivillige ulønnede optikere laver synsprøver og udlevere briller gratis.

Vi er helt vores egen og ikke en del af en kæde. Til gengæld er vi medlem af OPTIK TEAM, som er en dansk, medlemsejet, uafhængig organisation for selvstændige danske optikere. OPTIK TEAM er ca. 170 individuelle personligt ejede optikerbutikker med passion for optik og briller for at sikre konkurrencedygtige priser på bl.a. brillestel og solbriller, kontaktlinser og brilleglas. Hvilket giver os konkurrencedygtigt priser og et sortiment vi selv bestemmer.

Læse mere om OPTIK TEAM her

Optik Team

Masunaga Liv26

Line Jørnow

Indehaver.

Uddannet autoriseret brille- og kontaktlinseoptometrist.

Specialist inden for Tørre Øjne.

Lisbeth Eivor Nielsen

Uddannet autoriseret brille- og kontaktlinseoptometrist

Rikke Løhr Andersen

Uddannet autoriseret brille- og kontaktlinseoptometrist

Shopping Cart0

Kurv