Om os

Øjensynlig

Øjensynlig er en selvstændig optikerbutik. Vi er ikke del af en kæde, hvilket gør at vi kan gøre tingene anderledes, og bruge den tid der er behov for til hver enkelt kunde.

Vi er brillefreaks. Ud over smukke klassiske briller, finder vi de kreative, smarte og anderledes brilledesignere, som gør tingene med et smil og et twist, både til børn, juniorer og voksne.

Er du til kontaktlinser i stedet for briller, eller skal kontaktlinser være et supplement i stedet for briller til f.eks. sport eller fritid. Så rådgiver vi dig til de rigtige kontaktlinse. 

Hvis du er i tvivl om kontaktlinser er noget for dig, så kan vi kun anbefale at prøve det, vi skal nok hjælpe dig og finde de rigtige linser til dig – og ja man kan godt få kontaktlinser med læsefelt.

Vi er uddannet i at behandle myopikontrol hos børn og unge. Myopikontrol anvendes til korrektion af myopi (nærsynethed) hos børn, og til at bremse udviklingen af nærsynheden. Til myopikontrol kan man både vælge kontaktlinser og briller. Læs mere her: Myopikontrol

Rådgivning ved kontaktlinser er vigtig. Der findes rigtig mange typer kontaktlinser. Dit øjes sundhed, og hvad du laver, når du har kontaktlinserne på, har betydning for valget af kontaktlinsetypen. 

Både briller og kontaktlinser er en tillidssag, vi vil gøre alt hvad vi kan for at finde det rigtige til dig. Vi bestræber os på at yde den bedste service. Vi kan vores håndværk, og sætter en ære i at løse enhver optiks udfordring, fordi vi ved hvor afgørende et godt resultat er. Hos Øjensynlig får du altid en grundig synstest.

Vi har eget værksted i butikken, hvor vi sliber alle briller. 

Skal vi leje? Hos Øjensynlig er det let at leje briller. På den måde har du altid smarte briller og opdateret styrke i din brille. Fordele prisen på dine briller over 12, 18 eller 24 måneder. Læs mere om brilleleje her.

Vi indsamler brugte briller til foreningen “Syn for sagen”. Foreningen hjælper mennesker i udviklingslande med brugte briller.  De indsamlede briller renses, opmåles og sorterer i styrke, hvorefter de bliver tager med til fattige lande, hvor frivillige ulønnede optikere laver synsprøver og udlevere briller gratis.

Vi er helt vores egen og ikke en del af en kæde. Til gengæld er vi medlem af OPTIK TEAM, som er en dansk, medlemsejet, uafhængig organisation for selvstændige danske optikere. OPTIK TEAM er ca. 170 individuelle personligt ejede optikerbutikker med passion for optik og briller for at sikre konkurrencedygtige priser på bl.a. brillestel og solbriller, kontaktlinser og brilleglas. Hvilket giver os konkurrencedygtigt priser og et sortiment vi selv bestemmer.

Læse mere om OPTIK TEAM her

Optik Team

Billed 15 beskåret

Line Jørnow

Uddannet autoriseret brille- og kontaktlinseoptometrist siden 2010. Specialist inden for Tørre Øjne.
Line blev partner i butikken den 1. januar 2015.

Medlem af BCLA.
Certificate in Management of Dry Eye & Contact Lens Retention 2019, Manchester, England

Nomineret til bedste danske optiker, ved Nordic Optical Awards 2020 af NCLF – Nordic Contact Lens Forum.

Har været i Nepal og Senegal med ”Syn for Sagen” og taget synsprøver og udleveret brugte briller.

Tilpasser alle typer kontaktlinser, herunder formfaste speciallinser som natlinser og myopikontrol linser til børn og unge, samt synstest.

Line er en bage- og strikkenørd i sin fritid… når ikke hun tæller sine tomater 😉

Mette Scharling

Uddannet autoriseret brille- og kontaktlinseoptometrist siden 1989, og har altså mere end 30 års erfaring indenfor optik.

Mette startede butikken op fra bunden i 2003, og i januar 2015 kom Line ind som partner. Mette er butikkens administrator og web-ansvarlig.

Mette laver ikke kontaktlinser mere… dem har Line suverænt overtaget.

Men den seriøse synsprøve, de vaskelige glas, den nørdede tilgang til brilleproduktion, reparationer der ellers aldrig bliver lavet, dem siger Mette ikke ‘nej’ til.

De skæve, sjove og anderledes brillestel er meget ofte også Mettes fortjeneste.

Mette synger, traller og laver projekter, og hvis den virkelig skal have gas, så kommer løbeskoene på, og stien rundt om søen tages endnu engang.

Britta Mogensen

Optik assistent – uddannet dekoratør i 1989, og har siden 2003 arbejdet med optik.

Britta var med som butiksassistent allerede ved butikkens start i 2003. I 2022 er Britta kommet tilbage til Øjensynlig efter nogle år hos en anden optiker.

Hun er fuldstændig uundværlig i Øjensynlig. Hun kan alt undtagen at tage synsprøver.

Hun er den der holder styr på os alle og holder butikken trimmet. Det er også Britta’s firma “Dekolinen” der står for at dekorere vores smukke vinduer. 

Britta er til clicksko og smurt cykelkæde. På raceren tager hun gerne turen fra Slagelse til Øjensynlig – og hjem igen. Derudover har hun rigeligt med at passe ‘Dekolinen’, og gennem dette lille firma, føre alle sine sprudlende ideer ud i livet.

Shopping Cart0

Kurv