Linseabonnement

Linseabonnement

Du har mulighed for at tegne et linseabonnement, når vi sammen har fundet de kontaktlinser, der passer bedst til dig. Endagslinser kan desuden fås som deltidsabonnementet til 15 eller 20 dage om måneden.

Abonnementet er betalingen for kontaktlinserne, og for den service vi yder dig og dine øjne, når vi laver en linsekontrol. Et linseabonnement er meget mere end de kontaktlinser, du sætter i øjnene. Prisen for et abonnement varierer, afhængig af, hvilken kontaktlinse lige præcis du skal bruge.

Abonnementet indeholder:

Kontrol ved udlevering samt løbende kontrol og journalføring. Af hensyn til dine øjnes sundhed og for at du har den optimale kontaktlinse, indkaldes du til kontaktlinsekontroller. Vi tilbyder kontrol hver 6. måned, dog minimum hver 12. måned. Hvis du føler noget er galt, skal du kontakte os omgående.

Fri forsendelse af kontaktlinser til din adresse i Danmark.

Fordelagtigt brillekøb via vores Linsebrille abonnement.

20% på solbriller

10% ved køb af 3 væsker/øjendråber

Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Betaling over BetalingsService BS

Vi opretter nemt aftalen mellem din bank og os, vi skal blot bruge dit Cpr.nr. og kontonummer.

Hvis du gerne vil betale for ét år af gangen, kan betalingen stadig køre over PBS. Dit abonnement er da 12 x månedsbeløbet – på én gang.

Prisændringer varsles med 1 måned.

Opsigelse af kontaktlinseabonnement:

Abonnementet er løbende og inkl. kontaktlinser, kontrol og journalføring. Opsigelse kan ske pr. løbende måned + 1 måneds varsel, dog tidligst 6 måneder fra ikrafttrædelsesdatoen ved at sende en mail til mail@ojensynlig.dk. Kun ubrudte linsepakker tages retur. Da kontaktlinser er medicinsk udstyr, destrueres disse efter aflevering. Så længe linserne ikke er betalt er de i princippet butikkens ejendom. At du får linser til 6 måneder af gangen, er for nemhedens skyld, så du ikke skal hente linser hver måned.

Shopping Cart0

Kurv