Skærmbriller/læsebriller

Skærmbriller/læsebriller

Hvorfor får jeg med alderen behov for briller til nær- og skærmbriller?

Det gør du, fordi linsen inde i øjet med alderen bliver usmidig. Linsen er ikke så god til at lave plus mere og derfor må vi sætte plus uden på øjet i form af en læsebrille. Behovet for læsebriller opstår ofte omkring 40-45 års alderen. dette er en ganske almindelig aldring af øjet.

Hvornår har jeg behov for skærmbriller?

Hvis din gode privatbrille ikke egner sig til dit skærmarbejde, så har du behov for en skærmbrille. Knejser du med nakken, for at ramme det rigtige sted i din progressive brille, vil en skærmbrille hjælpe dig til en normal hovedholdning.

Hovedpine, trætte øjne, lysfølsomhed og i det hele taget irriterede øjne, kan også være tegn på, at dine øjne trænger til hjælp til dit skærmarbejde.

Indretningen af din arbejdsplads er vigtig. Sørg for, at din skærm er så lav, at dit blik hviler nedad.

Hvad er en skærmbrille?

Skærmbrille-glas er specialdesignede glas til den afstand du sidder ved, når du arbejder ved din skærm. Glassene egner sig kun til det, der er tæt på dig. Læsning, skærm/tablet og ud til max. 3 meter, som hvis du f.eks. sidder i et mødelokale eller taler med andre. En skærmbrille laves til dit behov,

Hvornår skal arbejdsgiveren betale?

Hvis din private brille ikke egner sig til dit skærmarbejde, bør arbejdsgiveren sørge for, at du har en brille der egner sig til dit arbejde.

Hos Øjensynlig er vi medlem af Dansk Erhverv Optik. Vi laver også gerne aftaler med firmaer om skærmbriller.

Shopping Cart0

Kurv