Øjenmaske – iRelief® til USB

645,00 Kr

Varmemaske til øjne.

iRelief® er en smart øjenmasske designet til at give varmekomfort til øjnene og øjenomgivelserne. Den kan lindre træthed i øjnene samt ubehag forårsaget af tørre øjne eller andre øjenproblemer. Øjenmasken tilsluttes en power-bank, computer eller en anden strømkilde.

iRelief® har tre valgfrie temperaturer for opvarmning, som gør det optimalt for brugeren. 38° C, 40° C og 45° C. Opvarmningen er sat til 30 minutter for alle tre muligheder. Når de 3-5 minutters opvarmning er færdig, vil varmemasken automatisk ophøre med at varme og slukke helt inden for en time.

3D tilpasset design sikrer iRelief® er i fuld kontakt med øjenomgivelserne. Det giver en problemfri opvarmning og komfort, helt uden at trykke på øjnene.

iRelief® anvender MagSafe-forbindelse ligesom Apple-produkter. Når varmemasken ikke er forbundet med USB-kabel, kan iRelief®  bruges som en almindelig øjenmaske til at sove med.

iRelief® er fremstillet af særligt varmeisolerende materiale for at opretholde opvarmningseffekten optimalt. Materialet er vaskbart, så man selv kan vaske iRelief® og derved sikre god hygiejne.

Varen er plomberet, hvis denne er brudt, tages varen ikke retur.

SKU: 6639 Categories:

Du kunne også være interesseret i...