Ever Clean Plus

148,00 Kr

Peroxide system til opbevaring og rensevæske uden konserveringsmiddel, der desinficerer og fjerner proteiner og lipider effektivt. Kan bruges til alle typer kontaktlinser, også natlinser.
Daglig brug af EVER CLEAN® PLUS holder linserne helt rene og giver følelsen af at man bærer nye linser hver dag.
EVER CLEAN® PLUS er den effektive løsning for de kontaktlinsebrugere som ønsker maksimal komfort og den bedste sikkerhedsstandard for deres øjne.
EVER CLEAN® PLUS er et system der rengører, desinficerer og fuldstændigt eliminerer proteiner. Det er designet til ALLE* typer kontaktlinser. Der er ikke brugt konserveringsmidler og man behøver ikke at gnubbe linserne.
EVER CLEAN® PLUS systemets tabletter er designet ved brug af SELF ACTION™ formelen, der giver usædvanligt gode resultater med hensyn til at rengøre linserne og holde dem i perfekt stand. Rengøringen er så grundig at proteiner bliver fjernet helt, og det er ikke længere nødvendigt at rengøre med enzymtabletter.
EVER CLEAN® PLUS kan håndtere selv de kontaktlinser der er mest vanskelige at rengøre, som f.eks. kontaktlinser af silikone.
EVER CLEAN® PLUS tabletten er en hvid/grøn tablet. Tabletten indeholder et enzymrensende stof samt en rensende “sæbe”. Den grønne del af tabletten indeholder foruden catalase også chlorophyl og riboflavin som er naturlige stoffer. Væsken vil i løbet af fasen få en grønlig farve, brugeren kan hermed være sikker på at tabletten er tilsat væsken og derfor neutraliseret.
Varen er plomberet, hvis denne er brudt, tages varen ikke retur.

6 på lager

Du kunne også være interesseret i...