Menu Menu

Om Øjensynlig

Øjensynlig med de to optometrister
Line Jørnow og Mette Scharling ved roret

Hos "Øjensynlig" vil du møde Mette, Line og Helle.

Vi laver bl.a. briller, kontaktlinser, svagsyn, børnebriller og siden 2014 Tørre Øjne Analyser. Vores brillestel finder vi på messer. Vi elsker at finde nyt, og en del af vores mærker er fra små spændende leverandører. 

Både Mette og Line er optometrister og autoriserede kontaktlinseoptikere. Mette er lidt af en sportsnørd, hun er kreativ og elsker at finde de helt rigtige kontaktlinser eller sportsbriller til formålet. Selv bruger hun 3 forskellige typer linser afhængig af om hun skal cykle, svømme eller løbe. Line har specialiceret sig i tørre øjne. Det er forholdsvis nyt, at man kan gøre noget ved "grus i øjnene" og rindende øjne, og det er utrolig interessant.

Børn - dem kan vi lide! Det er fantastisk at give børn briller. 

Vi har aftaler om skærm- arbejdes- og sikkerhedsbriller igennem Dansk ErhvervsOptik.

Både Line og Mette er svagsynskonsulenter og arbejder sammen med kommunen og CSU. Vi har også mange specielle lupper og synshjælpemidler.

Et stærkt team er klar til at lave gode, glade, smukke, sjove, hyggelige og super professionelle briller og kontaktlinser til hele Sorø og omegn.

”Øjensynlig”  åbnede i maj 2003, under navnet "mette dyhr". Den 1. november 2014 kom Line Jørnow til som optiker, og siden den 1. januar 2015, har Line kunnet kalde sig medejer af "Øjensynlig".

Line Jørnow

Line Jørnow

Er autoriseret brille- og kontaktlinseoptometrist.

Siden 2014 har Line specialiceret sig i Tørre Øjne problematikker. Hun elsker at lave briller til børn, og blive udfordret med svagsyn, specialopgaver og skærmbrilleløsninger.

Line blev partner i butikken den 1. januar 2015.

Mette Scharling

Mette Scharling

Mette har haft butikken siden 2003, og har pr. 1. januar 2015 fået Line ind som partner.

Mette er mor til tre store børn, hvoraf de to er flyttet hjemmefra. Mette har en gammel Saab 96 V4 fra 1970, som er sommerlegetøj, og nyder fritiden med svømning, løb og cykling.

Mette laver alt inden for optik, og passer også butikkens regnskab.

Helle Haack

Helle Haack

Helle startede hos Øjensynlig d. 1. december 2017 som salgsassistent, med speciale i Optik. Helle har arbejdet som salgsassisten hos en anden optiker i en årerække. Tidligere har hun været selvstændig frisør.

Hun møder kunden med en kompetence og et højt serviceniveau, og elsker at hjælpe med at finde en individuel løsning samt stil og farve, der passer til den enkelte.

Helle er mor til 2 voksne piger, og har 2 børnebørn.