Facebook
tørreøjne.nu

tørreøjne.nu

Øjensynlig er også tørreøjne.nu

Velkommen som linsekunde

Velkommen som linsekunde

Lad os levere din næste portion linser

Kontaktlinser? - både til nye og eksisterende linsebrugere.

Hos os møder du enten Line eller Mette... vi holder af den personlige betjening.

- overflyt dit eksisterende linseabonnement "uden beregning".

Hos "Øjensynlig" fører vi kontaktlinser til ethvert behov. Vi har bløde endags- og månedslinser, samt flerstyrkelinser og formfaste speciallinser. 

Sammen med dig vil vi finde de linser, der passer bedst til dine behov.

Kontaktlinser i abonnement til hver dag, eller måske bare 2 dage om ugen som suplement til en smart brille, eller en gang imellem til sportsbrug.

"Børn og kontaktlinser" kan sagtens lade sig gøre. Der er ingen aldresgrænse, men det kræver en god snak for håndtering og hygiejne.

Lad os finde ud af, hvad du kunne tænke dig.

Som linseabonnent tilbyder vi linsekontrol 2 gange om året, for at sikre os at dine øjne har den bedst mulige styrke og holder sig sunde og friske.

Synstest

Synstest

Få en synstest før dine nye lækre briller eller linser

En ny synstesten er uundværlig, både til briller og linser.

En synstest er en grundig undersøgelse af din evne til at se, dine muligheder for at se bedre med et styrkeglas, samspillet mellem dine øjne og en vurdering af dine behov, ønsker og muligheder for at gøre din synskomfort så god som overhovedet muligt.

Læs mere

Brilleleje

Brilleleje

Med vores helt unikke brilleleje, kan du fordele prisen på dine briller over 24 måneder.

Ved indgåelse af en lejeaftale betales 20% af brillens pris i et depositum, og når der er gået 24 måneder (to år) er det tid til nye briller igen. Det indbetalte depositum rykker vi med over på den nye brille, og igen fordeles prisen på den nye brille over de næste 24 måneder.

Læs mere

Tørre øjne

Tørre øjne

Hjælp til øjne der løber i vand, følelsen af grus i øjnene, svien- kløen og træthed mm.

Øjensynlig har investeret i et nyt og avanceret apparat, som kan måle saltindholdet i tårevæsken. Vi kan teste tårevæskens saltindhold, produktion af tårevæske og sammensætningen af tårevæskens forskellige komponenter. Ud fra denne analyse, kan vi vejlede dig til en stor forbedring af dine øjnes komfort.

Læs mere

Sportsbriller

Sportsbriller

Har du udstyret i orden?

Sportsbriller med eller uden styrkeglas er en naturlig del af sportsudstyret.

Med adidas sportsbriller får du en brille der ikke bare beskytter øjnene mod solen, men også mod støv, insekter og grene, regn og vind. Samtidig giver sportssolbrillen god beskyttelse mod udtørring af øjnene ved kontaktlinsebrug. Adidas sportsbrille er designet så den bliver siddende også når du bevæger dig. Et godt sportsbrilleglas får øjnene til at slappe af og sportudøveren kan focuserer på sin præsentation.

Læs mere

OptikTeam