Facebook
tørreøjne.nu

tørreøjne.nu

Øjensynlig er også tørreøjne.nu

Velkommen som linsekunde

Velkommen som linsekunde

Lad os levere din næste portion linser

Få en synsprøve før du køber dine nye lækre briller eller får kontaktlinser.

Synsprøven er en uundværlig del af dit brille- eller kontaktlinsekøb.

Vi anbefaler synsundersøgelse hvert andet år.

En synsprøve er en grundig undersøgelse af din evne til at se, dine muligheder for at se bedre med en ny synskorrektion, samspillet mellem dine øjne og en vurdering af dine behov, ønsker og muligheder for at gøre din synskomfort så god som overhovedet muligt.

En synsprøve er ikke ens fra person til person. Vi bruger forskellige test til at undersøge forskellige behov. Skal vi lave en skærmbrille til en specifik arbejdsplads, er det vigtigt at vi kender til arbejdspladsen, blandt andet hvor langt skærmen eller skærmene er væk, eller om der er andre specifikke faktorer, der skal tages højde for.

Når du som kunde selv oplever en ændring af dit syn, og dermed opsøger os, er synsprøven en naturlig del af brille- eller linsekøbet. Synsprøven danner grundlag for, den viden vi har behov for i tilpasningen af glastype og styrke til dine nye briller, eller den kontaktlinse vi skal prøve på dig.

I særlige tilfælde kan der være behov for en grundig undersøgelse af dine øjne. Er der problemer, som vi ikke kan løse, og har vi mistanke om, at noget ikke er som det skal være, henviser vi til øjenlægen.

Vi vil hellere tage én synsprøve for meget, end én for lidt. 

Vi tager gerne synsprøver på børn. Hvis barnet er under 10 år, skal det tilses af en læge eller øjenlæge, inden vi må bestille den første brille. Hvis du er i tvivl om hvordan dit barn ser, laver vi gerne en vurdering af øjnene. Mange gange kan det være en hyggelig oplevelse at komme her forbi først og blive "kørt op og ned i stolen".

Når du har fået dine nye briller, bliver du automatisk tilføjet vores servicepakke; her bliver du indkaldt til service og synstjek efter 1, 2, 3 og 4 år.

Ved kontaktlinse-abonnementsindgåelse sender vi bud efter dig hver halve år.

Synstest

Synstest

Få en synstest før dine nye lækre briller eller linser

En ny synstesten er uundværlig, både til briller og linser.

En synstest er en grundig undersøgelse af din evne til at se, dine muligheder for at se bedre med et styrkeglas, samspillet mellem dine øjne og en vurdering af dine behov, ønsker og muligheder for at gøre din synskomfort så god som overhovedet muligt.

Læs mere

Brilleleje

Brilleleje

Med vores helt unikke brilleleje, kan du fordele prisen på dine briller over 24 måneder.

Ved indgåelse af en lejeaftale betales 20% af brillens pris i et depositum, og når der er gået 24 måneder (to år) er det tid til nye briller igen. Det indbetalte depositum rykker vi med over på den nye brille, og igen fordeles prisen på den nye brille over de næste 24 måneder.

Læs mere

Tørre øjne

Tørre øjne

Hjælp til øjne der løber i vand, følelsen af grus i øjnene, svien- kløen og træthed mm.

Øjensynlig har investeret i et nyt og avanceret apparat, som kan måle saltindholdet i tårevæsken. Vi kan teste tårevæskens saltindhold, produktion af tårevæske og sammensætningen af tårevæskens forskellige komponenter. Ud fra denne analyse, kan vi vejlede dig til en stor forbedring af dine øjnes komfort.

Læs mere

Sportsbriller

Sportsbriller

Har du udstyret i orden?

Sportsbriller med eller uden styrkeglas er en naturlig del af sportsudstyret.

Med adidas sportsbriller får du en brille der ikke bare beskytter øjnene mod solen, men også mod støv, insekter og grene, regn og vind. Samtidig giver sportssolbrillen god beskyttelse mod udtørring af øjnene ved kontaktlinsebrug. Adidas sportsbrille er designet så den bliver siddende også når du bevæger dig. Et godt sportsbrilleglas får øjnene til at slappe af og sportudøveren kan focuserer på sin præsentation.

Læs mere

OptikTeam