Facebook
tørreøjne.nu

tørreøjne.nu

Øjensynlig er også tørreøjne.nu

Velkommen som linsekunde

Velkommen som linsekunde

Lad os levere din næste portion linser

Mærker

Hos Øjensynlig er vi ikke bundet op på en kæde. Det betyder at vi selv kan vælge og håndplukke lige præcis de mærker, vi har lyst til. Vi bestræber os på at sammensætte et udvalg af stel, som rammer vores kunders brede smag.

Fleye - Fleye

Dansk design i mange forskellige design i beta titamium, carbon og træ. Gode stel til herrer, damer og børn.

FLEYE Copenhagen

Sabine be.. - be as in to be. be as in to exist

Sabine be er et nyt fransk mærke som vi har fundet på en messe i Paris. Det er flotte lækre stel med farver og kant, og acetatstel i smukke former.

Andy Wolf Eyewear - The Devil Is In The Detail

Lækkert mærke med finesser, kant og anderledes design. De tre venner Andreas (Andy), Wolfgang (Wolf) and Katharina har givet deres stel ny stil.

Designet og håndlavet i Østrig

William Morris - Sol- og briller

Skønne klassiske stel

THEO - De sjove, de mærkelige og de helt uundværlige stel

Theo tænker selv. Theo er belgisk, og har aldrig været tiltænkt som en "mainstream"-brille. Farver, faconer og asymetri er kendetegnende for disse sjove og absolut højkvalitetsbriller. Theo har sine kunder og kunderne har deres Theo. Vi har taget dette fantastiske mærke til os, og slipper det nødigt igen. Det matcher for godt

BLACKFIN - titanium

Italiensk håndlavet kvalitets titaniumstel i flotte farver og former.

SALT - Inspired by nature's effortless beauty
Lindberg

Lækker gennemført dansk design. Titanium og den smukkeste acetat sætter rammerne om en helt fantastik flot kollektion. 

Ray-Ban - Stel og solbriller
Børnebriller - Fleye, Lindberg m.fl.

Vi har mange forskellige børnebriller. Stel til børn fra 3 måneder og opefter. Vi vægter kvalitet, funktionalitet og holdbarhed højt.

Vi har specielle børnerabatter på glas.

Adidas sportsbriller - kan laves med din styrke


Adidas eyewear har en super pasform, med indstillelige stænger og næsebro med silikonebelægning, sikre at brillen ikke glider. Afhængig af model har adidas eyewear svedrem, så sved ikke løber i øjnene, samt ventilationskanaler, så glassene ikke dugger. Til alle modeller fås flere løsninger til styrkeglas, også med flerstyrkeglas, så du kan se pulsur eller scorekort. Linserne kan udskiftes til anden farve efter vejrforhold og terræn.

Adidas sportsbriller kan justeres for bedst mulig pasform og komfort. Stængerne er belagt med silikone på indersiden, så de ikke glider af og kan justeres i 3 positioner. Næsebroen har nonslip og to indstillingsmuligheder.

Valg af glasfarve er en smagssag og afhængig af ens lysfølsomhed. De fleste glas er kontrastglas, og kan naturligvis bruges til alle typer sport. Adidas eyewear har målrettet glassene mod forskellige sportsgrene og vejrsituationen. Det er nemt at skifte glassene ud og dermed skifte farve.

De mest solgte glas fra adidas eyewear:

LST active - rødbrunt kontrastglas der kan bruges i alle terræn og anbefales til cykling og løb.

LST active light giver samme kontrast, men er en tone lysere, der gør den ideel i skoven eller når solen ikke er fremme.

LST contrast - gråbrunt kontrastglas, der er udvikliet til golf, da glasset øger kontrasten specielt mod den grønne farve.

LST contrast light golfglas er en tone lysere.

LST bright - et orange kontrast glas, der er perfekt i tåget og overskyet vejr.

LST pol - anbefalet til vandsport og tager reflekser fra de vandrette blanke overflader. 

Vario grå - skifter automatisk fra 14-89%. Dette giver den fordel, at du i ét glas har til forskellige lysforhold.

Klare glas. 

Til alle adidas modeller er det muligt at få lavet styrkeglas, der findes flere løsningsmodeller, kom ind og spørg os hvad der vil være optimalt for dig.

Maui Jim Solbriller

"Forskellen er ikke til at komme uden om. Tag et par Maui Jims på og blændingen er væk med det samme. UV-stråler, der kan skadet øjnene, er væk. Verdens sande farver skinner igennem som aldrig før. Modigere, rigere, mere sprødt. Med mere kontrast og klarhed. Det pantenteret, farveinfuseret Polarized Plus2-linseteknologi, der arbejder i en optisk korrekt, ikke forvrængende linse. :-) Abslut strålende."  

Sådan skriver Maui Jim om sig selv... og så er det ikke engang overdrevet.

MASUNAGA - since 1905

Håndlavet japansk kvalitet, der leverer høj kvalitet og flot design. Masunaga er kendt for deres ciselering på titanium og blank acetat. Samarbejder med Takada Kenzo.

Caroline Abram - Parisisk mærke med farver og detajler

Caroline Abram er optiker, med egne butikker i Paris. Hun har designet damebriller i snart 6 år. Feminin faconer i acetat, noget retrostyle andre helt nyttænkning. Farver og flotte design.

Monkeyglasses - Monkeyglasses

Et dansk mærke der går op i bæredygtighed og smarte stel til gode priser.

FALVIN - Nyt Dansk Design i Titanium

Designeren Birgitte Falvin, er uddannet på designskolen i Kolding. 

Hendes første brillekollektion blev så godt modtaget på den internationale Silmo brillemesse i Paris i 2015, at hun blev nomineret til Silmo d'Or prisen. Det var på Paris-messen vi mødte hende første gang, og vi var solgt. Stellene er håndlavet i Japan, i titanium. Designet er High-end, elegant "dansk design", enkelt og utrolig stilrent. Wauu!

Faktisk er det så nyt, at det ikke minder om noget som helst andet.

Monoqool - 3D-printet i Høje Tåstrup!

3D printede briller. Super lette - ingen skruer. Helt nyt og lækkert brillestelsmateriale.

Vinylize - LP'en i en ny skæring

Vinylize – et brilledesign med musiske undertoner.

Vinylize fås kun i SORT… og det er af den simple grund, at fronten på brillen er udskåret af vinylplader. Gode gamle LP’er – spillet igen og igen, og til sidst - uden en eneste ridse, lavet om til de smukkeste briller.

Ikke to briller er ens fra det Ungarske firma Tipton Eyeworks, som har kastet sig ud i denne helt specielle skæring. Rillerne står intakte på brillens front, som havde pickuppen lige løftet sig fra sit magiske tryk.

Det er en super fræk og anderledes historie disse briller bærer med sig. En tidslomme, som vores musiske og kulturelle by nu får lov til at opleve

Hver enkelt LP er nøje udvalgt – ikke for pladens musiske indhold, men mere efter selve kvaliteten af vinylen og rillernes placering. Der kan laves tre briller ud af hver LP. Lp’en på limes en klassisk acetatfarve, som dermed bliver bagsiden af brillen.

Firmaet har fået forespørgsler på, om man kunne få sin helt egen yndlingsplade på sin brille, men det kan man desværre ikke. Selvom det kunne være herligt, at gå rundt med sin ynglings-symfoni som brille.

etnia BARCELONA - Flotte farver
Götti - Schweizisk kvalitet

Götti er vores schweiziske briller helt på kvalitetsmæssig højde med schweisisk chokolade, ost eller ure. Götti har et finish, en kvalitet og et design som vi ikke vil undvære. Brillerne skal mærkes.

Ørgreen

Ørgreen har vi taget op igen efter en pause på 5 år. I de fem år, er Ørgreen blev både lands- og verdenskendt. Ørgreen er dansk design i ekstravagant kvalitet. Alt metal er titanium, og som altid er Ørgreen stærk på deres farvevalg. Ikke altid stærke farver - men altid geniale farver.

thomsen eyewear
Prego solbriller
Synstest

Synstest

Få en synstest før dine nye lækre briller eller linser

En ny synstesten er uundværlig, både til briller og linser.

En synstest er en grundig undersøgelse af din evne til at se, dine muligheder for at se bedre med et styrkeglas, samspillet mellem dine øjne og en vurdering af dine behov, ønsker og muligheder for at gøre din synskomfort så god som overhovedet muligt.

Læs mere

Brilleleje

Brilleleje

Med vores helt unikke brilleleje, kan du fordele prisen på dine briller over 24 måneder.

Ved indgåelse af en lejeaftale betales 20% af brillens pris i et depositum, og når der er gået 24 måneder (to år) er det tid til nye briller igen. Det indbetalte depositum rykker vi med over på den nye brille, og igen fordeles prisen på den nye brille over de næste 24 måneder.

Læs mere

Tørre øjne

Tørre øjne

Hjælp til øjne der løber i vand, følelsen af grus i øjnene, svien- kløen og træthed mm.

Øjensynlig har investeret i et nyt og avanceret apparat, som kan måle saltindholdet i tårevæsken. Vi kan teste tårevæskens saltindhold, produktion af tårevæske og sammensætningen af tårevæskens forskellige komponenter. Ud fra denne analyse, kan vi vejlede dig til en stor forbedring af dine øjnes komfort.

Læs mere

Sportsbriller

Sportsbriller

Har du udstyret i orden?

Sportsbriller med eller uden styrkeglas er en naturlig del af sportsudstyret.

Med adidas sportsbriller får du en brille der ikke bare beskytter øjnene mod solen, men også mod støv, insekter og grene, regn og vind. Samtidig giver sportssolbrillen god beskyttelse mod udtørring af øjnene ved kontaktlinsebrug. Adidas sportsbrille er designet så den bliver siddende også når du bevæger dig. Et godt sportsbrilleglas får øjnene til at slappe af og sportudøveren kan focuserer på sin præsentation.

Læs mere

OptikTeam