Facebook
tørreøjne.nu

tørreøjne.nu

Øjensynlig er også tørreøjne.nu

Velkommen som linsekunde

Velkommen som linsekunde

Lad os levere din næste portion linser

Tørre øjne

Tørre øjne er et hyppigt problem. Omkring en tredjedel af alle voksne har tørre øjne i en eller anden udstrækning.

Tørre øjne kan føles som irritation, træthed, svie eller "grus" i øjnene. Lysfølsomhed, rindende øjne og problemer ved kontaktlinsebrug skyldes også typisk tørre øjne.

Hos Øjensynlig har vi oprettet en Tørre Øjne Klinik. Vi har uddannet og specialiseret os i Tørre Øjne problemer. Ved hjælp af vores TearLab test, kan vi undersøge saltindholdet i tårevæsken. Og med vores spaltelampe, har vi mulighed for at tage billeder med infrarødt lys af kirtler og derved gradere funktionen af blandt andet de meibomske kirtler.

Denne undersøgelse, sammen med en grundig undersøgelse af øjenomgivelser og tårevæskeproduktionen, benyttes til at analysere, hvor problemet er, og med hvilke midler de Tørre Øjne kan afhjælpes. Vi vurdere hvert enkelt tilfælde og rådgiver om behandling tilpasset den enkelte. 

Vi afsætter 60 minutter til en Tørre Øjne Analyse. Analysen koster kr. 750,-. (Denne kan ikke bestilles på nettet.)

Årsagerne til tørre øjne er mange, bla.: Tørt indeklima, kulde, blæst, længere tid foran computerskærm/tv, kosten, ubalance i tårefilmens produktion, for lav tåreproduktion, tilstoppede kirtler på øjenlåg, hudproblemer, som involverer øjenomgivelser og øjenlåg, bivirkninger ved mange typer medicin, sygdomme som f.eks. gigtsygdomme samt refraktiv kirurgi (laseroperation)

Du kan læse mere på tørreøjne.nu

Synstest

Synstest

Få en synstest før dine nye lækre briller eller linser

En ny synstesten er uundværlig, både til briller og linser.

En synstest er en grundig undersøgelse af din evne til at se, dine muligheder for at se bedre med et styrkeglas, samspillet mellem dine øjne og en vurdering af dine behov, ønsker og muligheder for at gøre din synskomfort så god som overhovedet muligt.

Læs mere

Brilleleje

Brilleleje

Med vores helt unikke brilleleje, kan du fordele prisen på dine briller over 24 måneder.

Ved indgåelse af en lejeaftale betales 20% af brillens pris i et depositum, og når der er gået 24 måneder (to år) er det tid til nye briller igen. Det indbetalte depositum rykker vi med over på den nye brille, og igen fordeles prisen på den nye brille over de næste 24 måneder.

Læs mere

Tørre øjne

Tørre øjne

Hjælp til øjne der løber i vand, følelsen af grus i øjnene, svien- kløen og træthed mm.

Øjensynlig har investeret i et nyt og avanceret apparat, som kan måle saltindholdet i tårevæsken. Vi kan teste tårevæskens saltindhold, produktion af tårevæske og sammensætningen af tårevæskens forskellige komponenter. Ud fra denne analyse, kan vi vejlede dig til en stor forbedring af dine øjnes komfort.

Læs mere

Sportsbriller

Sportsbriller

Har du udstyret i orden?

Sportsbriller med eller uden styrkeglas er en naturlig del af sportsudstyret.

Med adidas sportsbriller får du en brille der ikke bare beskytter øjnene mod solen, men også mod støv, insekter og grene, regn og vind. Samtidig giver sportssolbrillen god beskyttelse mod udtørring af øjnene ved kontaktlinsebrug. Adidas sportsbrille er designet så den bliver siddende også når du bevæger dig. Et godt sportsbrilleglas får øjnene til at slappe af og sportudøveren kan focuserer på sin præsentation.

Læs mere

OptikTeam