Facebook
Er dit barns syn som det skal være?

Er dit barns syn som det skal være?

Kom ind til Øjensynlig og lad os tjekke dit barns øjne

Velkommen som linsekunde

Velkommen som linsekunde

Lad os levere din næste portion linser

Persondataforordningen

Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan Øjensynlig I/S håndtere personoplysninger.

Dataansvarlig

Øjensynlig I/S er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Storgade 21C, 4180 Sorø

Email: mail@ojensynlig.dk

CVR-nr: 36656948

Telefon: 5783 1005

Vi behandler følgende persondata

Når du handler hos os behandles følgende personoplysninger:

Vi registrerer følgende almindelige personoplysninger, når du handler hos os:Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger, købshistorik og evt. fødselsdag og år.Vi registrerer følgende følsomme oplysninger, når du har fået foretaget en synsundersøgelser, synskontrol, tørreøjne analyse eller købt et par briller eller kontaktlinser.Helbredsoplysninger og CPR-nr.Formål med behandling og retsgrundlagBehandlingen af almindelige personoplysninger indsamles for at vi kan levere de produkter, du køber hos os, samt for at vi kan opfylde garantiforpligtelser.Behandlingen af følsomme personoplysninger er nødvendigt ifølge Lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed kapitel 6 – PatientjournalerLov om medicinsk udstyrVi videregiver ikke oplysninger til 3. mand undtagen i forbindelse med bestilling af brilleglas eller kontaktlinser hvilket sker for at kunne levere den bestilte varer.Almindelige personoplysninger slettes 5 år efter oprettelse/handlen er gennemført, medmindre vi er ved lov er pålagt at skulle gemme dem længere.Følsomme personoplysninger gemmes i mindst 5 år efter oprettelse/synsprøven eller en bestilling af briller eller kontaktlinser er foretaget, af hensyn til journalhistorik. Journaloptegnelser skal gemmes i mindst 5 år jf. bekendtgørelse om Autoriserede sundhedspersoners patientjournaler

Når du bruger vores hjemmeside indsamler, vi følgende personoplysninger:

Når du bruger vores hjemmeside placerer vi cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Du kan læse vores cookiepolitik her: cookiepolitik

 Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Journaloptegnelser skal gemmes i 5 år.Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner.

Klageinstans

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Synstest

Synstest

Få en synstest før dine nye lækre briller eller linser

En ny synstesten er uundværlig, både til briller og linser.

En synstest er en grundig undersøgelse af din evne til at se, dine muligheder for at se bedre med et styrkeglas, samspillet mellem dine øjne og en vurdering af dine behov, ønsker og muligheder for at gøre din synskomfort så god som overhovedet muligt.

Læs mere

Brilleleje

Brilleleje

Med vores helt unikke brilleleje, kan du fordele prisen på dine briller over 24 måneder.

Ved indgåelse af en lejeaftale betales 20% af brillens pris i et depositum, og når der er gået 24 måneder (to år) er det tid til nye briller igen. Det indbetalte depositum rykker vi med over på den nye brille, og igen fordeles prisen på den nye brille over de næste 24 måneder.

Læs mere

Tørre øjne

Tørre øjne

Hjælp til øjne der løber i vand, følelsen af grus i øjnene, svien- kløen og træthed mm.

Øjensynlig har investeret i et nyt og avanceret apparat, som kan måle saltindholdet i tårevæsken. Vi kan teste tårevæskens saltindhold, produktion af tårevæske og sammensætningen af tårevæskens forskellige komponenter. Ud fra denne analyse, kan vi vejlede dig til en stor forbedring af dine øjnes komfort.

Læs mere

Sportsbriller

Sportsbriller

Har du udstyret i orden?

Sportsbriller med eller uden styrkeglas er en naturlig del af sportsudstyret.

Med adidas sportsbriller får du en brille der ikke bare beskytter øjnene mod solen, men også mod støv, insekter og grene, regn og vind. Samtidig giver sportssolbrillen god beskyttelse mod udtørring af øjnene ved kontaktlinsebrug. Adidas sportsbrille er designet så den bliver siddende også når du bevæger dig. Et godt sportsbrilleglas får øjnene til at slappe af og sportudøveren kan focuserer på sin præsentation.

Læs mere

OptikTeam